Nač stahovat kalhoty? Volby jsou daleko.

 

 

Tak tady je slibovaný první díl mé povídky. Pro otrlé, kteří jej přečtou:

1./Samozřejmě čekám na odezvu. Na kladnou odezvu. Jak taky jinak. Tu negativní si laskavě vetkněte za klobouk. 

2./Reakce typu: "Dyš vono je to ňáký dlouhý!" mi opravdu nemohou být nijak užitečné.

3./Pokud toho nemáte dost, ozvěte se. Druhý i třetí díl je napsaný. Jen si tím nechci zbytečně zaplevelit WEB. Máte-li však zájem ..... .

Planeta lidí 01-37.zip (239,4 kB)


 

Blog

07.10.2009 23:20

Planeta lidí II a III díl.

Ahoj lidičky, voláte a mejlujete, abych poslal další díly. Přivádíte mne tím, tak trochu, do rozpaků. Ještě to neprošlo korekturou a je tam halda překlepů. Dokud to chtěli vidět mí známí a přátelé, tedy ti, kdo vědí, co se ode mne dá očekávat, tolik mi to nevadilo. Ale píší mi teď úplně cizí lidi a žádají si pokračování. Dobrá! Pověsím to tu na hřebíček a jen vás poprosím o schovívavost. Opravdu jsem nechtěl češtině ubližovat.

Jindřišce z Pelhřimova: Díky za povzbuzení. Mám rozepsanou další povídku, kde se prolíná děj do několika časových údobí. Část ti posílám.

Káďa z jiné země: Nepochopil jsem, zda jsi ten, nebo ta Káďa. Při tvých krásných 17 ti letech mne překvapuje, že tě zaujalo tohle dědkovské čmárání. Klidně si i další díly stáhni. Bude-li tě to i nadále bavit, udělá mi to radost. Jasně, začal jsem to tenkrát psát pro sebe a hlavně proto, abych se po rozvodu a ztrátě zaměstnání nějak zabavil. Nicméně na radosti z toho, že se to líbí, to nic neubírá.

Žoržovi: Vím, že jsou tam překlepy a omlouvám se. Mám rozepsanou další povídku a nějak se nejsem schopen dokopat k opravám. Neustále to odkládám na dobu, kdy mi zamrzne inspirace. Až se mi to podaří, zaměním jen obsah a nechám v novinkách upozornění na změnu.

Janina z HK (předpokládám Hradec Králové): Tak tomu se mi ani nechce věřit. Jako by to ani nepatřilo do naší doby. Jasně, jako kluk si pamatuji večery s hlasitým čtením. Ale to bylo před cca. 40ti lety, na chalupě, kde nebyla televize a hlavně jsme tam takto četli Artura Ransoma. Dodnes na to rád vzpomínám.

Václave a Václavko: Nádherný dopis! Pokud pojedete s rodiči do Čech, určitě se zastavte. Že budu mít i takovéto čtenáře a tak daleko, mne ani ve snu nenapadlo. Fotky, které jsem poslal, jsou jen z mého nejbližšího okolí. Jakmile nafotím místa, o kterých píšete, budu průběžně posílat další.

Mým známým: Vy, kteří jste se v jednotlivých osobách poznali, berte ohled na skutečnost, že jsem "vetchý stařec" a třískejte mne, prosím, opatrně a pokud možno jen polstrovanými předměty. Vy, kteří jste se tam nepoznali - jásáte zbytečně. Ostatní vás zcela bezpečně poznají!

Nesmlouvavým kritikům: Ano, přiznávám, že jsem ............ . (Místo teček si každý doplní výraz, kterým mne počastoval.) A jsem na to dokonce hrdý.

Planeta lidí IIdíl.zip (252,8 kB)
Planeta lidí IIIdíl.zip (231,7 kB)

Nočník

28.05.2009 14:13

Úvod

Jak jsem již zmínil, píši většinou v noci. Nemohu tedy psát deník, ale nočník - to bude to pravé.

Keltové a Keltství

18.06.2009 01:07

Kelt

Kelt již dávno není jen označením pro človíčka žijícího v dávné době na docela rozsáhlém území. Kelt a keltství se stalo fenoménem. Pokud o Keltech chceme zjistit trochu více, najdeme spoustu literatury(i české) a ještě více odkazů na NETu. Těch je dokonce tolik, že jejich přečtení by zabralo...

Kontakt

Ivo

jaklisteywoslaf@seznam.cz

Provodín 109, 47167

733726054
Skype Ywoslaf

Vyhledávání

Produkty

Produkt #1

Toto je popis ukázkového produktu. Můžete jej libovolně editovat, případně odstranit.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode